Workshops

1-op-1 Workshop

Er is een mogelijkheid om een 1-op-1 workshop te volgen. Aangezien er in dit geval geen andere deelnemers zijn kan deze workshop 100% op verzoek ingericht worden. U kunt vragen en leren wat u wilt. Het mag over fotografie gaan, over Photoshop of een combinatie van beiden. U kunt deze workshop bijvoorbeeld gebruiken om een creatief idee van A-Z uit te werken, en tegelijkertijd te leren wat de handigste manier is om dit aan te pakken. Aangezien ook niet van te voren duidelijk is wat het is wat u wilt leren kunnen de duur en de kosten van deze workshops niet precies op voorhand verstrekt worden. U kunt een aanvraag doen via een contact (hier contact) formulier op deze site, dan sturen wij een offerte.

Groepen

Speciaal voor groepen die het leuk of nodig vinden hun Photoshop skills een snelle boost te geven. Men kan aangeven waar de nadruk van de workshop op moet komen te liggen. Behandeld worden minimaal werken met layers, kleurbeheer en fotografie correctie mogelijkheden. U kunt echter elk gewenst onderwerp op de agenda zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden via (hier contact) formulier op deze site, dan sturen wij een offerte.

Fine-art klei workshop/sessie

We gaan een fine-art klei shoot doen en jij kunt meedoen!! We zorgen voor een studio, voor een model en voor koffie en koekjes. En niet te vergeten voor klei en accessoires voor bij het model. Door het craquelé effect wat klei geeft worden dit over het algemeen foto's met een heel hoog fine-art gehalte. We besteden aandacht aan poseren en ook aan nabewerking, ook al zal die heel minimaal zijn. Wat moet je doen en meenemen om mee te doen? Een camera plus benodigde kennis (F-stops etc etc). Verder kun je een laptop of computer meenemen voor het nabewerk gedeelte. Dit is een workshop waarbij de nadruk ligt op poseren en de mooiste poses uit je model halen.

Inschrijven voor deze workshop is momenteel niet mogelijk. De eerstvolgende staat medio oktober 2017 in de planning.

Als u op de hoogte wilt blijven van workshop nieuws, schrijft u zich in voor de nieuwsbrief. Deze wordt niet periodiek gestuurd, alleen als er nieuwe ontwikkelingen zijn. U wordt dus niet gespamd en blijft als eerste op de hoogte.


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

css.php